Camera selfie pop-up revine în prim plan printr-un brevet proaspăt primit de către ASUS

827 ori
<b>Camera selfie pop-up revine în prim plan printr-un brevet proaspăt primit de către ASUS</b>Deși mecanismul de cameră selfie pop-up apărut pe VIVO NEX în acest an ne impresiona la debutul device-ului, nu a durat foarte mult și trendul a fost rapid înlocuit de mecanismele slider. Pe tot parcursul anului nu au mai fost lansate terminale

Deși mecanismul de cameră selfie pop-up apărut pe VIVO NEX în acest an ne impresiona la debutul device-ului, nu a durat foarte mult și trendul a fost rapid înlocuit de mecanismele slider. Pe tot parcursul anului nu au mai fost lansate terminale cu asemenea camere frontale, dar cu toate acestea se pare că în 2019 am putea primi ceva similar din partea taiwanezilor de la ASUS care tocmai au brevetat un design asociat. 

ASUS

Aflăm că brevetul a fost aprobat de EUIPO și că firma taiwaneză ia în calcul diferite abordări pentru acest mecanism de cameră pop-up, diferențele fiind la nivel de dimensiuni. Cel mai mare mecanism pe care îl puteți vedea în schița de mai sus ar urma să găzduiască pe lângă un setup de camere selfie și un sistem de autentificare facială 3D.

ASUS

Toate aceste schițe scot la iveală un design edge-to-edge unde până și muchia de jos a fost redusă la maxim. Avem și un al doilea brevet care ne prezintă o abordare actuală și anume cea în care avem parte de un decupaj circular direct în panoul de ecran, ceva ce ar putea apărea pe viitorul ASUS ZenFone 6, cu toate că leak-urile anterioare ne dezvăluiau un breton descentrat. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×