Tableta HTC View 4G, prezentată la CTIA 2011; Un Flyer cu câteva mici modificări (Video)

1.680 ori
<b>Tableta HTC View 4G, prezentată la CTIA 2011; Un Flyer cu câteva mici modificări (Video)</b>Atunci când am aflat că HTC va prezenta o tabletă la CTIA 2011, speram să fie vorba de modelul de 10 inch de care am tot auzit vorbindu-se, dar erau șanse destul de mari ca HTC View 4G să fie de fapt un Flyer rebranduit. Asta s-a și întâmplat,...

Atunci când am aflat că HTC va prezenta o tabletă la CTIA 2011, speram să fie vorba de modelul de 10 inch de care am tot auzit vorbindu-se, dar erau șanse destul de mari ca HTC View 4G să fie de fapt un Flyer rebranduit. Asta s-a și întâmplat, deși varianta americană a terminalului prezintă totuși câteva modificări față de cea europeană.

Avem în continuare de-a face cu o tabletă Android 2.3 cu interfața HTC Sense 3.0, pe care o puteți urmări în acțiune în clipul hands-on de mai jos. Interfața tip carusel ne-a impresionat plăcut și se pare că în această versiune de Android avem la dispozitie 8 meniuri Home customizabile. Tableta folosește un procesor de 1.5 GHz, 1 GB RAM și 32GB de memorie internă, plus încă 32 prin intermediul unui card de memorie.

Acest HTC Flyer rebranduit suportă DLNA și conectivitate WiMAX 4G și va sosi în SUA prin operatorul Sprint. Deși atunci când tableta a fost prezentată la MWC au existat voci ce afirmau că stylusul este demodat, în cazul lui HTC View 4G acesta redevine modern, cu ajutorul funcției Scribe. Aceasta va permite să luați notițe pe fotografii, pe texte și chiar pe screenshoturi de pagini web, pe care le puteți împărtăși cu prietenii prin serviciile de socializare.

O altă funcție atractivă este cea de înregistrare audio, disponibilă atunci când scrieți de mână într-un document și doriți să integrați și o porțiune audio dintr-o conferință. Mai multe detalii în clipul hands on din acest articol!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×