Iată mostre foto/video realizate cu Sony Xperia Z și camera sa de 13 megapixeli (Video)

1.691 ori
<b>Iată mostre foto/video realizate cu Sony Xperia Z și camera sa de 13 megapixeli (Video)</b>CES 2013 ne-a adus un nou flagship Sony, Xperia Z, care vine cu un ecran 1080p de 5 inch și o cameră de 13 megapixeli. Aceasta din urmă a fost testată de către cei de la BestBoyz.de, care au realizat fotografiile și clipul de mai jos. Vă reamintesc...

CES 2013 ne-a adus un nou flagship Sony, Xperia Z, care vine cu un ecran 1080p de 5 inch și o cameră de 13 megapixeli. Aceasta din urmă a fost testată de către cei de la BestBoyz.de, care au realizat fotografiile și clipul de mai jos. Vă reamintesc că în urmă cu o săptămână Sony a anunțat oficial telefonul Sony Xperia Z și o versiune ușor modificată a sa, Xperia ZL.

Camera de 13 MP a terminalului vine cu senzor Exmor RS, superior celui Exmor R de pe precedentele terminale Xperia. Este inclus și un mod HDR în timp real pentru captura video, pe care îl vedeți în acțiune în clipul de mai jos. Cei care au testat camera afirma că focalizarea automată e fantastică în cazul acestui telefon, atât în mod de focalizare continuă, cât și touch focus. Nivelele de zgomot sunt mai scăzute decât în cazul camerei lui Xperia T, iar expunerea e corectă.

Iată mostre foto/video realizate cu Sony Xperia Z și camera sa de 13 megapixeli (Video)

în ce privește modul video HDR, acesta e vizibil atunci când sunt filmate zone întunecate. Algoritmul HDR duce la iluminarea umbrelor, pentru a uniformiza imaginea din punct de vedere al luminozității, pentru a scăpa de discrepanțele între zonele prea luminoase și cele prea întunecate. Claritatea e excelentă la fotografii și fiind vorba aici de un senzor Sony, nu pot decât să mă întreb dacă îl vor împrumuta și celor de la Samsung pentru Galaxy S IV sau la Apple pentru iPhone 6. Mai multe mostre aici.

Iată mostre foto/video realizate cu Sony Xperia Z și camera sa de 13 megapixeli (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×