iPhone de 24 de karate, curand disponibil

1.378 ori
<b>iPhone de 24 de karate, curand disponibil</b>Pentru toti acei clienti care simt ca iPhone-ul a fost prea ieftin si ca abonamentul costa prea putin, o noua optiune de lux este acum disponibila. Ce ati spune daca popularul telefon de la Apple ar fi disponibil in varianta sa aurita? Goldstriker va...

Pentru toti acei clienti care simt ca iPhone-ul a fost prea ieftin si ca abonamentul costa prea putin, o noua optiune de lux este acum disponibila. Ce ati spune daca popularul telefon de la Apple ar fi disponibil in varianta sa aurita?

Goldstriker va oferi iPhone-uri acoperite cu aur de 24 de karate incepand cu aceasta luna, dar pretul nu a fost inca anuntat. Totusi, avand in vedere marimea ecranului acestui terminal, banuim ca efectul invelisului auriu nu va fi cel scontat, din cauza reflexiilor de lumina si a imaginilor reflectate. Evident, orice celebritate si-ar dori in "arsenal" un astfel de gadget si banuim ca Paris Hilton va fi din nou pe lista de asteptare, pentru a primi un iPhone de aur.

Va mai trece o perioada pana sa vedem alte versiuni ale lui iPhone lansate pe piata, deci trebuie sa ne multumim doar cu schimbari de look deocamdata, in defavoarea inovatiilor la capitolul feature-uri. Am fi preferat sa fim martorii lansarii unui iPhone 3G, dar probabil persoanele care poseda deja un laptop MacBook Pro si un iPod, ambele poleite cu aur, vor dori sa se asorteze datorita noului handset.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×