Donald Trump nu renunță la iPhone, în ciuda avertizărilor din partea experților

2.089 ori
<b>Donald Trump nu renunță la iPhone, în ciuda avertizărilor din partea experților  </b>Pasiunea lui Donald Trump pentru iPhone nu moare chiar și în ciuda recomandărilor primite din partea experților în securitate care îi sugerează să renunțe la utilizarea acestor terminale. Președintele SUA nu poate sta departe de Twitter

Donald Trump a cedat la presiunile Chinei și a făcut pace cu ZTE, dar rămâne încăpățânat când vine vorba de echipamentele personale. Ca atare continuă să folosească iPhone-uri ca telefoane personale, deși a fost avertizat cu privire la riscurile de securitate.

Cei de la Politico, ziar politic din SUA au aflat de la două surse din administrație că "The Don" folosește două iPhone-uri constant. Unul este folosit pentru apeluri telefonice (o funcție blocată pe telefoanele predecesorilor) și aparent păstrează și camerele foto care pe telefonul lui Obama erau desigur blocate. 

Celălalt iPhone al lui Trump este folosit pentru Twitter și aplicații de știri. Probabil FOX News e la loc de cinste. Acel iPhone cu Twitter e problematic, nefiind verificat de experții în securitate chiar și 5 luni la rând. Trump ar fi considerat că e prea incomod procedeul. Oficialii insistă că tehnologia a evoluat de pe vremea lui Obama și totul e mai bine securizat.

Obama își schimba telefonul la 30 de zile și era un Galaxy S4 fără apelare sau cameră dacă nu mă înșel. Donald Trump încalcă uneori și protocolul, nefolosind liniile oficiale pentru a își suna prietenii sau partenerii de afaceri, ci utilizând numere blocate și coduri speciale. Faptul că președintele SUA nu ia în serios ciber securitatea e aiuritor în anul de grație 2018... Poate îl apără Putin and co.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×