O nouă confirmare pentru seria extinsă Samsung Galaxy Note 10 apare online; Descoperim numele de serie pentru variantele pregătite

783 ori
<b>O nouă confirmare pentru seria extinsă Samsung Galaxy Note 10 apare online; Descoperim numele de serie pentru variantele pregătite </b>Un zvon care circulă online de câteva săptămâni este și acela referitor la faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc o serie extinsă Galaxy Note 10 care va include un model standard, unul 5G și o variantă Plus

Un zvon care circulă online de câteva săptămâni este și acela referitor la faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc o serie extinsă Galaxy Note 10 care va include un model standard, unul 5G și o variantă Plus. Se merge pe aceeași idee aplicată în cazul seriei Galaxy S10 cu mai multe variante de diagonală și inclusiv un model 5G.

Astăzi descoperim o nouă confirmare a acestei serii extinse de terminale, confirmare ce vine sub forma unor nume de serie asociate noilor telefoane. De aici aflăm că vor exista variantele SM-N970 și SM-N975 asociate probabil modelului standard Note 10, respectiv celui cu Plus în componența numelui.

Există menționate și variantele SM-N971 și SM-N976 care aparent vor fi variantele 5G ale modelelor standard mai sus listate. O altă informație scoasă la iveală astăzi de către presa sud-coreeană este aceea că varianta mai mică de Note 10 va avea o diagonală de 6.28 inch, în vreme ce modelul Note 10+ va opta pentru un ecran mult mai generos de 6.75 inch. 

Rămâne de văzut dacă aceste speculații se confirmă și dacă în august vom avea într-adevăr lansate mai multe versiuni ale phablet-ului Galaxy Note 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×