Două ecrane touch + tastatatură fizică = LG Genesis; Trendul dual display continuă!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.762 ori
<b>Două ecrane touch + tastatatură fizică = LG Genesis; Trendul dual display continuă!</b>După Kyocera Echo și cele două display-uri ale sale a venit Sony cu tableta sa dual screen și acum și LG cu al său terminal Genesis. Ce aduce în plus LG Genesis este o combinație dintre tastatura fizică și cele două display-uri touch integrate...

După Kyocera Echo și cele două display-uri ale sale a venit Sony cu tableta sa dual screen și acum și LG cu al său terminal Genesis. Ce aduce în plus LG Genesis este o combinație dintre tastatura fizică și cele două display-uri touch integrate într-un design tip clamshell.

Considerat un urmaș al modelului LG EnV, nou-venitul Genesis este deocamdată disponibil în SUA prin U.S. Cellular. Handsetul rulează Android 2.2 folosind un procesor Snapdragon de 1 GHz și vine cu un display touchscreen extern cu diagonală de 3.5 inchi și rezoluție WVGA în vreme ce ecranul intern are aceeași rezoluție, dar diagonală de 3.2 inchi.

în partea din spate a terminalului se afla o cameră de 5 megapixeli, iar handsetul ar putea surâde doar celor care au o pasiune pentru acest format destul de învechit de telefon. Utilitatea celor două ecrane nu este prea clară, în condițiile în care ele nici nu pot fi folosite ca un singur touchscreen de mari dimensiuni, ca în cazul lui Kyocera Echo.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×