Nokia cu Windows Phone 7 customizat și iconuri de Symbian Anna Într-un design finlandez unic

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.113 ori
<b>Nokia cu Windows Phone 7 customizat și iconuri de Symbian Anna Într-un design finlandez unic</b>Intrigat de faptul că telefonul din imaginea de mai jos este un Nokia cu Windows Phone 7 creat în Finlanda am investigat puțin și am descoperit că acesta este de fapt un concept. Totuși, am aflat și că Tommy Incrosnatu, creatorul acestui design...

Intrigat de faptul că telefonul din imaginea de mai jos este un Nokia cu Windows Phone 7 creat în Finlanda am investigat puțin și am descoperit că acesta este de fapt un concept. Totuși, am aflat și că Tommy Incrosnatu, creatorul acestui design lucrează la firma Luxus, care colaborează cu Nokia.

Handsetul creat de acest finlandez rulează o versiune customizată de Windows Phone 7, iar Tommy a menționat că nu îi place cum arată interfața Metro din acest OS, astfel că a modificat-o. Lookul UI-ului amintește de versiunea Symbian Anna, în special la capitolul iconuri. Designerul a renunțat și la tastele fizice, înlocuite acum cu gesturi multitouch.

Cu un procesor dual core, 1GB RAM și o cameră de 12 megapixeli, acest model ar deveni cu siguranță un hit, nu doar în Finlanda ci oriunde în lume. Rămâne de văzut cât de departe le va permite Microsoft celor de la Nokia să meargă când vine vorba de customizare a sistemului de operare.

Nokia cu Windows Phone 7 customizat și iconuri de Symbian Anna Într-un design finlandez unic

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×