Draw Race 2, cel mai original joc cu mașini pentru Android (Video)

2.901 ori
<b>Draw Race 2, cel mai original joc cu mașini pentru Android (Video)</b>Nu știu ce înțelegeți voi prin jocuri cu mașini pentru terminale Android, dar eu îmi imaginez ceva de gen Micro Machines și NFS. Ei bine producătorul Chillingo are de gând să redefinească genul, sau mai bine zis a făcut-o deja lansând jocul...

Nu știu ce înțelegeți voi prin jocuri cu mașini pentru terminale Android, dar eu îmi imaginez ceva de gen Micro Machines și NFS. Ei bine producătorul Chillingo are de gând să redefinească genul, sau mai bine zis a făcut-o deja lansând jocul Draw Race 2, căruia site-ul nostru sora Android Pipe i-a făcut recenzia video în clipul de mai jos.

Jocul costă 3 dolari și are un concept foarte original: în loc să controlați mașina în timpul cursei veți trasa ruta sa pe pista timp de 2 ture înainte ca mașina să pornească. Interesant, nu-i așa? Rutele sunt desenate cu degetul pe ecranul touch și atunci când veți încetini mișcarea și mașina va încetini când ajunge în acea porțiune de circuit. Grafică arata foarte bine și gameplay-ul e variat, oferindu-vă arene ovale de NASCAR, circuite întortocheate de Formula 1, drifturi în zăpadă și altele.

Draw Race 2

Fiecare cursă va avea 3 nivele, în care vă confruntați pe rând cu 1, 2 sau 3 mașini rivale pentru a obține medalia de aur. Draw Race 2 pune la bătaie mașini de Formula 1, automobile tunate, muscle car-uri și mașini adaptate pentru raliuri. Aveți la dispoziție câteva zeci de vehicule diferite și sute de curse variate. Pe ecran se va afla și un buton special Turbo, pe care îl folosiți în timpul cursei, dar doar după ce acesta se încarcă. Fizica jocului este realistă, grafică e una 3D, iar jocul vă va ține lipiți de terminal ore bune.

Ce avem aici este un titlu original, de nota 9, pe care vi-l recomandăm cu multă căldură! îl puteți descărca de aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×