ANCOM propune o scădere a tarifelor de interconectare la telefonie; Așteptăm reacția operatorilor!

Autor:  | Publicat în:  ANCOM 832 ori
<b>ANCOM propune o scădere a tarifelor de interconectare la telefonie; Așteptăm reacția operatorilor!</b>Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a publicat astăzi o listă cu tarifele maxime propuse pentru serviciile de interconectare în vederea terminării apelurilor telefonice la puncte fixe și mobile in...

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a publicat astăzi o listă cu tarifele maxime propuse pentru serviciile de interconectare în vederea terminării apelurilor telefonice la puncte fixe și mobile in Romania.

Propunerea autorității este că de la 1 ianuarie 2014 tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte fixe să fie scăzut de la 0.67 eurocenți pe minut la 0.15 eurocenți pe minut. Tariful maxim pentru terminarea apelurilor la puncte mobile va fi scăzut de la 3.07 eurocenți la 0.86 eurocenți pe minut. Rețineți că tarifele maxime vor deveni obligatorii pentru toți furnizorii de servicii mobile și fixe din România.

E vorba despre 51 de furnizori de rețele fixe și 6 furnizori de rețele mobile. Aceste tarife de interconectare sunt cheia concurenței loiale în telecom, dar și a inovației și investițiilor eficiente. Mutarea vine ca urmare a regulilor impuse de Uniunea Europeană, care împinge tot mai jos tarifele de interconectare, dar și pe cele de roaming, pentru a asigura un plafon maxim comun sau rezonabil în toată Uniunea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×