Samsung Galaxy Grand 3 (SM-G7200) primește certificare din partea autorităților chineze

Autor:  | Publicat în:  Samsung 643 ori
<b>Samsung Galaxy Grand 3 (SM-G7200) primește certificare din partea autorităților chineze</b>Un smartphone de mari dimensiuni cu preț relativ accesibil ce este în acest moment disponibil pe piață este și Samsung Galaxy Grand 2, terminal ce în curând va primi un succesor, detaliu despre care aflăm astăzi prin intermediul celor de la...

Un smartphone de mari dimensiuni cu preț relativ accesibil ce este în acest moment disponibil pe piață este și Samsung Galaxy Grand 2, terminal ce în curând va primi un succesor, detaliu despre care aflăm astăzi prin intermediul celor de la TENAA, autoritatea chineză ce se ocupă cu certificarea dispozitivelor mobile.

Potrivit documentelor de certificare, Galaxy Grand 3 va sosi cu un display HD TFT de 5.25 inch cu rezoluție 1.280 x 720 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1.5 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și sistemul de operare Android 4.4.4 KitKat.

Samsung Galaxy Grand 3 (SM-G7200) din lateral

Aflăm că Samsung Galaxy Grand 3 va cântări 140 grame și va măsura 146 mm în lungime, 74.8 mm în lățime, respectiv 7.95 mm în grosime, talie destul de redusă pentru un astfel de device din categoria low-end spre mid-range. Rămâne de văzut când acest device va fi anunțat și la ce preț va sosi pe piață.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×