E-Ten Glofiish v900 - o prima analiza video

1.527 ori
<b>E-Ten Glofiish v900 - o prima analiza video</b>Cei de la Mobility Site au reusit sa puna mana pe un E-Ten Glofiish v900, facand o prima analiza a acestui mult-asteptat smartphone. Clipul video dureaza 15 minute si este disponibil mai jos: Aflam ca acest terminal soseste cu functii TV, acesta fiind si...

Cei de la Mobility Site au reusit sa puna mana pe un E-Ten Glofiish v900, facand o prima analiza a acestui mult-asteptat smartphone. Clipul video dureaza 15 minute si este disponibil mai jos:

Aflam ca acest terminal soseste cu functii TV, acesta fiind si atuul sau principal si cel pe care compania producatoare mizeaza pentru a face handsetul popular. In plus, telefonul soseste cu GPS si poate fi considerat un rival al lui HTC Touch Diamond, in special in ce priveste interfata  performanta. Experienta de unboxing din clipul video atasat acestui articol ne dezvaluie cel mai performant handset din oferta celor de la E-Ten.

Glofiish v900 include o baterie de 1530 mAh, WiFi, Windows Mobile 6.1, Bluetooth, toate acestea intr-o carcasa de mici dimensiuni, dar cu o grosime mai mare decat cea a unui HTC Touch. Printre specificatiile sale se numara si un slot pentru carduri microSD, o camera de 3 megapixeli cu blitz, un difuzor si o interfata foarte rapida. Telefonul soseste cu un stylus si cu aplicatii variate, de la Organizer, la calendar, Internet Explorer, Activesync, comanda vocala si multe, multe altele.

Meniul sau Home afiseaza un indicator al statusului casutei dumneavoastra de email, starea vremii si calendarul. Asteptam acum si o urmare a acestei experiente de unboxing, sau chiar sosirea lui V900 in mainile noastre.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×