Tema lui HTC Touch Diamond soseste pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.409 ori
<b>Tema lui HTC Touch Diamond soseste pe iPhone</b>Daca experienta iPhone nu va multumeste si sunteti un fan declarat al lui HTC Touch Diamond, atunci puteti folosi interfata acestuia din urma pe terminalul produs de Apple. Chiar si fanii lui iPhone trebuie sa recunoasca faptul ca interfata lui Touch...

Daca experienta iPhone nu va multumeste si sunteti un fan declarat al lui HTC Touch Diamond, atunci puteti folosi interfata acestuia din urma pe terminalul produs de Apple.

Chiar si fanii lui iPhone trebuie sa recunoasca faptul ca interfata lui Touch Diamond arata foarte bine. TouchFLO 3D a fost in centrul atentiei si in cadrul recenziei noastre a terminalului produs de HTC, interfata fiind jumatatea din farmecul handsetului. La urma urmei, vorbim despre cel mai bun UI de pe telefoanele Windows Mobile.

Veti avea nevoie doar de un iPhone supus deja procesului de jailbreak pentru a folosi TouchFLO 3D. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati aplicatia iPhoneFLO in Installer.app si sa o instalati de acolo. Orice comentariu in legatura cu interfata modificata este apreciat, in special daca sunteti dispusi sa experimentati cu iPhone-ul 3G de abia cumparat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×