Easter egg În Android Ice Cream Sandwich: Dream, un launcher animat și inedit (Video)

1.343 ori
<b>Easter egg În Android Ice Cream Sandwich: Dream, un launcher animat și inedit (Video)</b>Se pare că nu doar Microsoft ascunde jocuri în pachetul Office, ci astfel de easter egg-uri vin și de la inginerii software Google. Astfel, aflăm că Google a include un easter egg în Android Ice Cream Sandwich, care nu este un joc, ci un launcher...

Se pare că nu doar Microsoft ascunde jocuri în pachetul Office, ci astfel de easter egg-uri vin și de la inginerii software Google. Astfel, aflăm că Google a include un easter egg în Android Ice Cream Sandwich, care nu este un joc, ci un launcher animat și neobișnuit. Dovada o aveți mai jos.

Informația vine de la Android Police, iar funcția ascunsă în codul sursă al lui Android 4.0 pare că poartă numele de Android Dream. Rețineți că ea a fost dezactivată de Google și nu a mai ajuns în Android 4.0 în varianta finală, dar codul sursă ajuns pe mâna dezvoltatorilor încă o include. Cei de la CyanogenMod vor lăsa cu siguranță acest Dream activat, pentru că toți să se poată bucura de launcherul animat. Ce face acest launcher este că "aruncă" spre utilizatori toate iconurile aplicațiilor și conținuturilor instalate pe telefon, cu o grafică 3D și animații plăcute.

E interesant că puteți încetini căderea iconurilor și chiar deschide pe rând orice aplicație dorită. Android 4.0 ICS în varianta CyanogenMod 9 pe Nexus a fost folosit în clipul de mai jos, pentru a detalia acest easter egg. Se pare că Dream poate avea și rol de screensaver și s-ar dovedi extrem de util ca lock screen, în ideea să "plouă cu aplicații" pe ecran, acestea fiind la îndemâna utilizatorului mai mult decât sunt acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×