Top 10 telefoane pe 2011 Mobilissimo: iată alcătuirea sa!

Autor:  | Publicat în:  Topuri telefoane 1.760 ori
<b>Top 10 telefoane pe 2011 Mobilissimo: iată alcătuirea sa!</b>Deoarece am intrat în ultima lună a acestui an, a venit și momentul topurilor de final de an 2011. Este vorba de un top 10 al handseturilor pe care le considerăm cele mai bune în ultimele 12 luni. Fiecare redactor va scrie câte un top, astfel că...

Deoarece am intrat în ultima lună a acestui an, a venit și momentul topurilor de final de an 2011. Este vorba de un top 10 al handseturilor pe care le considerăm cele mai bune în ultimele 12 luni. Fiecare redactor va scrie câte un top, astfel că veți putea afla preferințele lui Erwin, Emil, Radu și Alex.

După aceste 4 topuri vom realiza și o medie și vom publica topul 10 final pe acest an, iar apoi publicul își va spune cuvântul. în perioada Crăciunului vom publica un top 10 în funcție de preferințele și voturile voastre. Rămâneți pe Mobilissimo.ro în următoarele 2-3 zile, deoarece vom publica pe rând fiecare top al fiecărui redactor!

în plus, apare și sondajul în curând și veți avea un cuvânt greu de spus în alegerea Telefonului Anului 2011. și acum, liber la comentarii.... tu care crezi că este cel mai bun terminal mobil al acestui an și de ce? și o micuță curiozitate... care considerați că este dezamăgirea anului la capitolul smartphone?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×