eBuddy, instant messenger pentru iPhone

8.631 ori
<b>eBuddy, instant messenger pentru iPhone</b>Serviciul furnizat de o companie din Amsterdam, eBuddy ofera deja o versiune beta gratuita a aplicatiei sale de instant messaging bazata pe web si mobile Java. Acum, instant messengerul este disponibil si pentru telefonul lansat de Apple pe 29 iunie,...

Serviciul furnizat de o companie din Amsterdam, eBuddy ofera deja o versiune beta gratuita a aplicatiei sale de instant messaging bazata pe web si mobile Java. Acum, instant messengerul este disponibil si pentru telefonul lansat de Apple pe 29 iunie, iPhone.

Ebuddy combina contactele pe care le poseda utilizatorul pe MSN Messenger, Yahoo! Messenger si AIM, rezultand o lista destul de voluminoasa de contacte, dar utila, deoarece nu mai trebuie sa schimbati clientul in timpul chatului. Ebuddy este acum disponibil in versiunea afla, special pentru iPhone. Folosind browserul Safari, veti putea accesa aplicatia de pe “Jesus Phone”, care va recunoaste terminalul drept un iPhone.

Ebuddy va va permite sa accesati contul de MSN Messenger, Yahoo sau AIM prin intermediul unui singur buddylist. Emoticonuri si fonturi customizable vor da mai multa semnificatie discutiilor, iar eBuddy ne asigura ca aceasta versiune alfa e doar inceputul, iar o versiune beta dotata cu functii noi este deja pe drum. Cunoscuta fiind pasiunea romanilor pentru serviciile de instant messaging, banuim ca simultan cu lansarea lui iPhone in tara, eBuddy va beneficia de numeroase accesari din partea acestor utilizatori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×