Echipa care a lucrat la proiectul Meltemi al Nokia caută de lucru!

889 ori
<b>Echipa care a lucrat la proiectul Meltemi al Nokia caută de lucru!</b>Meltemi era bazat pe Linux și urma a fi un sistem de operare simplu și urma a fi integrat pe telefoanele Nokia cu un buget de achiziție redus. Planurile de restructurare ale Nokia s-au referit și la facilitatea de a Ulm, unde erau 730 de persoane....

Meltemi era bazat pe Linux și urma a fi un sistem de operare simplu și urma a fi integrat pe telefoanele Nokia cu un buget de achiziție redus. Planurile de restructurare ale Nokia s-au referit și la facilitatea de a Ulm, unde erau 730 de persoane.

Aceștia s-au grupat în proiectul KYVVT. Acolo se poate afla mai multe despre experiența lor și nivelul la care au ajuns cu Meltemi. Poate că Facebook sau altă companie chinezească ce produce hardware se vor interesa de echipa Nokia și îi vor aduce în a produce un alt O.S.

Am văzut de-a lungul anilor câteva sisteme de operare care au dispărut sau care sunt într-o situație dificilă. Aici m-aș referi la Maemo 5, Meltemi, MeeGo, webOS, BlackBerry O.S.. Și altele care urmează să se ridice în 2012 - 2013: Boot 2 Gecko de la Mozilla sau Tizen OS cu sprijinul Samsung & LG.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×