Lenovo discută cu Microsoft pentru un telefon Windows Phone cu o interfață customizată

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 915 ori
<b>Lenovo discută cu Microsoft pentru un telefon Windows Phone cu o interfață customizată</b>Lenovo este o companie chinezească care a crescut mult în ultimii ani. Pe zona de telefoane mobile au mizat pe sistemul de operare Android și au adus și printre primele telefoane Android cu procesor Intel single core la 1.6 GHz. &nbsp; Acum se află...

Lenovo este o companie chinezească care a crescut mult în ultimii ani. Pe zona de telefoane mobile au mizat pe sistemul de operare Android și au adus și printre primele telefoane Android cu procesor Intel single core la 1.6 GHz.

Acum se află în discuții cu Microsoft. Se știe că ei au în plan să lanseze pe 2012 cel puțin un telefon cu Windows Phone 8. La fel se cunoaște planurile lor de a aduce tablete cu Windows RT - versiunea Windows 8 pe ARM - și pe Windows 8.

Discuțiile Lenovo - Microsoft sunt axate pe posibilitatea de a oferi Lenovo acces către customizarea mai puternică a unui telefon cu Windows Phone 8. De o asemenea libertate s-a bucurat Nokia și asta în urma parteneriatului semnat cu Microsoft.

Zic că se deschide o cutie a Pandorei. Mai multe companii vor cere un favor similar cu cel făcut Lenovo. Se va ajunge ca și aici să existe o fragmentare, iar update-urile de software să depindă nu doar de Microsoft ci și de producătorul smartphone-ului, va pare un delay de ordinul săptămânilor sau al lunilor, un fel de poveste Android repetată.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×