Ecranul lui Motorola Moto 360 se comportă excelent În bătaia soarelui; Iată dovezi foto

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.276 ori
<b>Ecranul lui Motorola Moto 360 se comportă excelent În bătaia soarelui; Iată dovezi foto</b>Motorola Moto 360 este primul ceas Android Wear mainstream care a stârnit interesul publicului general, mai ales printr-un design revoluționar. Un utilizator Reddit numit Nazi_Funded_Gogurt a postat o serie de fotografii cu acest ceas, care ne arată...

Motorola Moto 360 este primul ceas Android Wear mainstream care a stârnit interesul publicului general, mai ales printr-un design revoluționar. Un utilizator Reddit numit Nazi_Funded_Gogurt a postat o serie de fotografii cu acest ceas, care ne arată cum se descurcă el în bătaia soarelui.

Putem spune că acest ecran circular se vede destul de bine și nu reflectă soarele prea mult. Mai important de menționat e faptul că Moto 360 avea luminozitatea setată la nivelul 1, deci minim. Asta înseamnă că bateria nu va avea de suferit atunci când purtăm ceasul afară, pentru că nu trebuie să creștem luminozitatea prea mult.

Motorola Moto 360 in bataia soarelui

Același utilizator a declarat că smartwatchul afișa un nivel al bateriei de 35% de la 8 dimineață până la 2 noaptea. în acest interval, el a primit și trimis mailuri, a făcut căutări pe Google și evident a verificat oră. Moto 360 costă 249 de dolari și a debutat deja în magazinele din SUA pe 5 septembrie, ajungând între timp și în Marea Britanie. El include un display LCD de 1.56 inch și are o viață a bateriei de aproximativ o zi.

Ecranul lui Motorola Moto 360 se comportă excelent În bătaia soarelui; Iată dovezi foto

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×