Ecranul lui OnePlus 6T este zgâriat într-un test marca JerryRig! Va mai funcționa scanner-ul de amprente integrat în display?

1.091 ori
<b>Ecranul lui OnePlus 6T este zgâriat într-un test marca JerryRig! Va mai funcționa scanner-ul de amprente integrat în display?</b>Chiar ieri seară imediat după lansarea lui OnePlus 6T au început să curgă și clipurile de tip review pentru acest telefon, dar și testul de rezistență realizat de JerryRigEverything. Aflăm pe această cale dacă scanner-ul de amprente integrat

De această dată iată că JerryRigEverything s-a mișcat rapid și a reușit să pună mâna pe un OnePlus 6T chiar din ziua lansării, telefon care desigur a trecut printr-o serie de teste de rezistență. Descoperim împreună din rândurile de mai jos dacă smartphone-ul a supraviețuit sau nu și dacă scanner-ul de amprente integrat în display continuă să funcționeze chiar și atunci când apar zgârieturi generoase deasupra sa.

OnePlus 6T

Înainte de a trece la testul de zgâriere, aflați că scanner-ul de amprente integrat în ecranul lui OnePlus 6T va funcționa și în situația în care veți aplica o folie de protecție peste. Deși are protecție Gorilla Glass 6 vedem că display-ul noului flagship se zgârie la nivelul 6, exact ca mai toate flagship-urile actuale.

OnePLus 6T

Cât despre scanner-ul de amprente integrat sub ecran, acesta vine sub forma unui senzor care va scana amprenta utilizatorului pe seama unui proces de iluminare a degetului. După cum explică și Jerry, zgârieturile minore precum cele cauze de cheile din buzunar nu vor afecta funcționalitatea scanner-ului și nici măcar zgârieturile mai serioase, motiv pentru care OnePlus primește laude din partea youtuber-ului. 

Urmează și testul de zgâriere pentru rama metalică, dar și pentru spatele din sticlă care a primit un tratament special pentru a deveni mată, fix precum vedem și pe Pixel 3. Spatele se zgârie destul de repede dar vestea bună este că zgârieturile minore se vor șterge. La testul de zgâriere telefonul nu se clintește și urmează cum testul de disecție despre care vă vom vorbi într-un alt articol!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×