Funcțiile camerei foto de pe Mi Mix 3 vor ajunge și pe smartphone-urile Mi 8 și Mix 2s printr-un update software

1.152 ori
<b>Funcțiile camerei foto de pe Mi Mix 3 vor ajunge și pe smartphone-urile Mi 8 și Mix 2s printr-un update software</b>Debutul lui Xiaomi Mi Mix 3 de săptămâna trecută ne-a adus și o serie de funcții noi pentru camera foto duală din spate, funcții care spre fericirea utilizatorilor de Mix 2s și Mi 8 vor ajunge și pe telefoanele lor. Vestea a fost dezvăluită

Printre smartphone-urile ce au debutat săptămâna trecută îl avem și pe Xiaomi Mi Mix 3, terminal cu mecanism slider și raport screen to body generos care aduce la pachet și o cameră duală. Asociate acestei camere sunt și o serie de noi funcții speciale, funcții care potrivit co-fondatorului Xiaomi, Lei Jun, vor ajunge în perioada următoare și pe smartphone-urile Mi 8, respectiv Mi Mix 2s printr-un update software.

Xiaomi

Motivul pentru care aceste funcții vor ajunge și pe telefoanele mai sus menționate stă în spatele faptului că terminalele folosesc același hardware foto precum cel de pe Mix 3. Toate din acest trio aduc la pachet o cameră duală cu senzor principal Sony IMX363 și senzor secundar Samsung S5K3M3.

Deși Lei Jun nu a dezvăluit data la care software-ul va fi livrat către cele două smartphone-uri, dar aflăm că odată cu update-ul vom avea parte de fotografii mai reușite în condiții de luminozitate scăzută. Cât despre Mix 3, acesta este deja disponibil la precomandă în China, fiind cel mai accesibil flagship cu mecanism slider de pe piață la ora actuală.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×