Funcțiile camerei foto de pe Mi Mix 3 vor ajunge și pe smartphone-urile Mi 8 și Mix 2s printr-un update software

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.007 ori
<b>Funcțiile camerei foto de pe Mi Mix 3 vor ajunge și pe smartphone-urile Mi 8 și Mix 2s printr-un update software</b>Debutul lui Xiaomi Mi Mix 3 de săptămâna trecută ne-a adus și o serie de funcții noi pentru camera foto duală din spate, funcții care spre fericirea utilizatorilor de Mix 2s și Mi 8 vor ajunge și pe telefoanele lor. Vestea a fost dezvăluită

Printre smartphone-urile ce au debutat săptămâna trecută îl avem și pe Xiaomi Mi Mix 3, terminal cu mecanism slider și raport screen to body generos care aduce la pachet și o cameră duală. Asociate acestei camere sunt și o serie de noi funcții speciale, funcții care potrivit co-fondatorului Xiaomi, Lei Jun, vor ajunge în perioada următoare și pe smartphone-urile Mi 8, respectiv Mi Mix 2s printr-un update software.

Xiaomi

Motivul pentru care aceste funcții vor ajunge și pe telefoanele mai sus menționate stă în spatele faptului că terminalele folosesc același hardware foto precum cel de pe Mix 3. Toate din acest trio aduc la pachet o cameră duală cu senzor principal Sony IMX363 și senzor secundar Samsung S5K3M3.

Deși Lei Jun nu a dezvăluit data la care software-ul va fi livrat către cele două smartphone-uri, dar aflăm că odată cu update-ul vom avea parte de fotografii mai reușite în condiții de luminozitate scăzută. Cât despre Mix 3, acesta este deja disponibil la precomandă în China, fiind cel mai accesibil flagship cu mecanism slider de pe piață la ora actuală.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×