EDGE isi dubleaza viteza

1.263 ori
<b>EDGE isi dubleaza viteza</b>Nokia Siemens Networks a anuntat ieri ca au reusit sa dubleze viteza standard EDGE, facand-o de 592 kbps, folosind o solutie software, care functioneaza perfect in retelele deja existente. Tehnologia va fi lansata in toamna acestui an, fiind apoi urmata...

Nokia Siemens Networks a anuntat ieri ca au reusit sa dubleze viteza standard EDGE, facand-o de 592 kbps, folosind o solutie software, care functioneaza perfect in retelele deja existente.

Tehnologia va fi lansata in toamna acestui an, fiind apoi urmata de o initiativa Nokia, care presupune lansarea lui EGPRS 2, cu viteze de 1.2 Mbps si uploaduri la 473 kbps. Nu avem de-a face cu super-conexiuni, dar vestea este cu siguranta buna pentru posesorii de iPhone-uri, care folosesc din plin conexiunile EDGE. Ari Lehtoranta, seful sectiunii Radio Access de la Nokia Siemens Networks afirma ca pana in 2015 vom trai intr-o lume broadband IP, in care peste 5 miliarde de utilizatori vor fi mereu online.

Tehnologia celor de la Nokia Siemens Networks este utilizabila in peste 260 de retele, din 117 tari, oferind servicii celor peste 1.5 miliarde de abonati. Noul tip de conectivitate EDGE poarta numele de Dual Carrier EDGE, solutia practic dubland capacitatea vechilor retele EDGE. Noile tipuri de conexiuni vor permite intretinerea relatiilor de social networking, postarea clipurilor video pe bloguri in timp real sau streamingul stirilor prin televiziunea mobila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×