Feeduri RSS pe telefonul mobil, acum prin MMS

1.539 ori
<b>Feeduri RSS pe telefonul mobil, acum prin MMS</b>Cellyspace a lansat astazi o unealta de publishing prin RSS cu ajutorul MMS-urilor. Datorita acesteia, providerii de continuturi isi vor putea converti feedurile RSS si le vor trimite cititorilor lor folosind tehnologia MMS. Conform celor de la...

Cellyspace a lansat astazi o unealta de publishing prin RSS cu ajutorul MMS-urilor. Datorita acesteia, providerii de continuturi isi vor putea converti feedurile RSS si le vor trimite cititorilor lor folosind tehnologia MMS.

Conform celor de la Cellyspace, auto-convertirea continuturilor RSS va face citirea feedurilor mai usoara, iar publicul va aprecia utilizarea feedurilor multimedia, in locul celor text. Un alt avantaj al noii tehnologii este faptul ca un feed poate fi vizualizat, fara ca utilizatorul sa se logheze pe un site mobil si nu are nevoie sa foloseasca un cititor de feeduri. Acum, vom beneficia de continuturi RSS transformate intr-un slideshow, care include pana la 8 slide-uri, fiecare incluzand o imagine, text de 300 de caractere si linkuri optionale catre alte produse sau informatii aditionale.

Feedurile MMS vor fi taxate in regim premium, sau standard, in functie de preferinte. De mentionat este faptul ca feedurile pot contine si reclame si diferite promotii. Demonstrarea acestei tehnologii va avea loc saptamana viitoare in cadrul showului tech CTIA Wireless, din Las Vegas. Intre timp puteti arunca o privire pe cellyspace.com, constatand ca este mult mai placut sa cititi feeduri care includ imagini si text, decat cele care contin doar text.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×