Elephone Z1, telefon elegant rezultat din crowdfunding primeşte un clip hands on care îi confirmă designul arătos (Video)

1.006 ori
<b>Elephone Z1, telefon elegant rezultat din crowdfunding primeşte un clip hands on care îi confirmă designul arătos (Video)</b>Elephone Z1 este un telefon despre care am scris de multe ori la Mobilissimo.ro, fiind un terminal atractiv, prin prisma preţului incredibil de 189 de dolari pentru un smartphone cu 6 GB RAM. Există şi un site care îl listează la această sumă chiar cu 8 G

Elephone Z1 este un telefon despre care am scris de multe ori la Mobilissimo.ro, fiind un terminal atractiv, prin prisma preţului incredibil de 189 de dolari pentru un smartphone cu 6 GB RAM. Există şi un site care îl listează la această sumă chiar cu 8 GB RAM, iar azi îl vedem într-un scurt clip hands on.

Smartphone-ul prinde lumina într-un mod foarte interesant in zona din spate, care mă duce cumva cu gândul la un HTC U Ultra. Spatele său glossy e fabricat probabil din sticlă, iar corpul pare să fie destul de gros. Judecând după fotografiile apărute până acum ar trebui să avem un panou cu muchii curbate în faţă şi unul în spate. Mai mult decât atât ni se promitea chiar un ecran edge to edge la un moment dat.

Elephone Z1, telefon elegant rezultat din crowdfunding primeşte un clip hands on care îi confirmă designul arătos (Video)

Suma de 189.99 dolari e pentru cei care participă printre primii la iniţiativa de crowdfunding, preţul devenind după 25 februarie 200 de dolari şi 209 dolari după 11 martie. Deocamdată terminalul este la 5% din suma propusă şi el ar urma să vină şi cu port USB Type-C, baterie de 3100 mAh şi procesor MediaTek Helio P20. La bord se mai află şi un ecran full HD de 5.5 inch şi 64 GB stocare. Nu avem detalii despre camera deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×