eMAG deschide primul magazin Apple Shop din România; ce înseamnă acest concept și ce reduceri vă așteaptă mâine, aflați în continuare

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.362 ori
<b>eMAG deschide primul magazin Apple Shop din România; ce înseamnă acest concept și ce reduceri vă așteaptă mâine, aflați în continuare</b>&Icirc;ntr-un eveniment destul de restr&acirc;ns dedicat presei, cei de la eMAG au dezvăluit astăzi primul Apple Shop din Rom&acirc;nia. Pentru a ne spune mai multe despre acest concept, pe mica scenă de la fața locului a urcat Iulian Stanciu, CEO...

Într-un eveniment destul de restrâns dedicat presei, cei de la eMAG au dezvăluit astăzi primul Apple Shop din România. Pentru a ne spune mai multe despre acest concept a cărui dezvoltare s-a ridicat la suma de aproximativ 1 milion de dolari, pe mica scenă de la fața locului a urcat Iulian Stanciu, CEO eMAG.

Ca și noi, probabil vă întrebați ce este acest Apple Shop? Ei bine, din spusele lui Iulian Stanciu, la acest proiect s-a lucrat în mod direct cu Apple, companie ce a decorat atât magazinul, dar și instruit angajații din acest mediu. Din punct de vedere ierarhic, situația stă în felul următor atunci când vine vorba despre magazinele Apple:

  1. Apple Store

  2. Apple Shop

  3. Premium Reseller

Din câte ni s-a dezvăluit, conceptul pus la cale este influențat în mod direct de către Apple, pe când magazinele de tip premium reseller sunt un pic mai diferite la nivel de design. Totodată, aflăm că de acum înainte, eMAG va renunța încet-încet la distribuitorii locali pentru aprovizionarea cu produse Apple, urmând ca într-un final toate device-urile să provină pe cale directă de la compania mamă. Pe lângă produsele originale Apple, vom regăsi și drone, boxe, sau accesorii.

Cât despre design-ul acestui magazin, pot spune că nu m-a impresionat la prima vedere, locația nefiind tocmai potrivită, iar spațiul nici el suficient. Practic, veți regăsi Apple Shop în centrul showroom-ului eMAG, în zona de plată a facturilor emise. În schimb, vom avea parte de o experiență pur Apple pe care o întâlnim și în magazinele din State. 

Doar mâine, 18 septembrie, veți beneficia de reduceri speciale la produsele din Apple Shop, printre acestea numărându-se iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, noul iMac cu display 5K, dar și celebrele tablete iPad, respectiv laptop-uri MacBook. Nu în ultimul rând, eMAG a ținut să menționeze că în curând, Apple Shop va găzdui și evenimente speciale, cum ar fi lansări de prodse, sau sesiuni de training pe zona de tehnologie.

Ca o noutate, iPad Mini 4 va fi disponibil în Apple Shop începând de mâine, zi în care showroom-ul se deschide la ora 9 dimineața. Puteți consulta o mică parte din lista cu reducerile pregătite, mai jos:

  • iPhone 6 16 GB gri/auriu - 2.499 lei
  • iPad Air 2 16 GB - 1.849 lei 
  • MacBook Air 13 - 3.999 lei
  • iPhone 5s 64 GB - 2.399 lei

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×