eMAG.ro ne prezintă colecția de iarnă târzie a telefoanelor noi: Allview A5 Quad, Nokia Lumia 1320 și HTC One Max Roșu

1.953 ori
<b>eMAG.ro ne prezintă colecția de iarnă târzie a telefoanelor noi: Allview A5 Quad, Nokia Lumia 1320 și HTC One Max Roșu</b>eMAG.ro are câteva telefoane noi în ofertă, asupra cărora vom arunca o privire în următoarele rânduri. Unele modele vă sunt probabil familiare, altele vă vor fi în curând. &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;...

eMAG.ro are câteva telefoane noi în ofertă, asupra cărora vom arunca o privire în următoarele rânduri. Unele modele vă sunt probabil familiare, altele vă vor fi în curând.

                  Motorola Moto G

Printre noutăți îl găsim pe Allview A5 Quad (599.99 lei), telefon pe care îl avem în teste în acest moment și urmează să îi publicăm un unboxing. Acesta este un terminal cu camera de 5 megapixeli, ecran de 4.3 inch, procesor quad core și două sloturi SIM. Tot în oferta retailerului se afla și Motorola Moto G (999 lei), pe care îl avem în teste tot în acest moment, în varianta de 8 GB și dual SIM de la Marketonline.ro.

Nokia Lumia 1320HTC One Max Rosu

Apoi îl descoperim pe Nokia Lumia 1320 (1499 lei), adică o versiune de buget a lui Lumia 1520, cu aceeași mega diagonală. Rețineți că Lumia 1520 a primit deja un review extins de la noi și îl așteptăm și pe Lumia 1320 în curând. HTC One Max (2899 lei) pe roșu și negru și-a făcut și el loc la eMAG.ro, acesta fiind un device cu ecran de 5.9 inch și procesor Snapdragon 600 la interior.

LG T580

Lista de noutăți se încheie cu LG T580, un telefon full touch de buget foarte ieftin, care costă doar 269 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×