Telefonul cu Tizen OS Samsung Z1 e privit ca un eșec În India

1.028 ori
<b>Telefonul cu Tizen OS Samsung Z1 e privit ca un eșec În India</b>Reuters are un material prin care ne informează că Tizen stă tot sub spectrul eșecului, cel puțin în India. Vă reamintesc că anul trecut Samsung a lansat un prim telefon cu Tizen OS la bord, pentru ca apoi să îl anuleze și să relanseze o...

Reuters are un material prin care ne informează că Tizen stă tot sub spectrul eșecului, cel puțin în India. Vă reamintesc că anul trecut Samsunga lansat un prim telefon cu Tizen OS la bord, pentru ca apoi să îl anuleze și să relanseze o versiune refăcută în India.

Noul handset poartă numele de Samsung Z1 și a fost primit cu răceală de jurnaliștii și publicul din India. Cele mai mari reproșuri pe care le au aceștia sunt lipsa de aplicații pe Tizen OS, dar și dotările slabe ale acestui model. E drept că el costă doar 92 de dolari, dar în India la acest preț există și alternative mai bune de la Micromax de exemplu. în plus, Samsung Z1 concurează cu telefoanele a nu mai puțin de 280 de branduri smartphone, inclusiv modele Samsung.

Regizorul indian Samir Ahmed Sheikh a declarat că specificațiile lui Z1 par desprinse din 2010, cu o cameră principală de 3.15 MP și una frontală de 0.3 MP. Samsung a promis că vor fi peste 1000 de aplicații disponibile spre download în Tizen Store, dar utilizatorii nu sunt încântați de perspectivă, mai ales în comparație cu Android. începe să fie clar de ce o serie de operatori s-au retras din proiectul Tizen anul trecut, în special cei asiatici.

Motivul pentru care Samsung insistă să lucreze la proiectul Tizen e dorința de a putea avea o alternativă la Android și a nu mai depinde de Google. Vor reuși oare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×