eMAG scade prețul smartphone-urilor Galaxy A3 și Galaxy A5 imediat după lansarea oficială În România

2.740 ori
<b>eMAG scade prețul smartphone-urilor Galaxy A3 și Galaxy A5 imediat după lansarea oficială În România</b>Așa cum ați aflat dintr-un articol precedent, ieri cei de la Samsung au prezentat pe plan local în cadrul unui eveniment noile smartphone-uri metalice Galaxy A3 și Galaxy A5. La scurt timp după eveniment, prețul acestor telefoane ce erau listate pe...

Așa cum ați aflat dintr-un articol precedent, ieri cei de la Samsung au prezentat pe plan local în cadrul unui eveniment noile smartphone-uri metalice Galaxy A3 și Galaxy A5. La scurt timp după eveniment, prețul acestor telefoane ce erau listate pe data de 19 ianuarie în stocul celor de la eMAG a scăzut cu aproximativ 200 lei.

Astfel, modelul Galaxy A3 poate fi achiziționat acum la prețul de 1.399 lei (preț vechi 1.549 lei) , în timp ce varianta cu display de 5 inch și 2 GB RAM intitulată Galaxy A5 costă 1.899 lei (preț vechi 2.099 lei). Ca întotdeauna, acest lucru avea să se întâmple odată cu intrarea telefoanelor în retail pe canal oficial, situație în care prețurile scad cu ceva procente.

Galaxy A5

Vă reamintim că cele două terminale Samsung sosesc într-o carcasă metalică uni-body cu grosime de sub 7 mm și procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz pe 64-bit la interior. Primim la pachet și o cameră selfie de 5 megapixeli, conectivitate 4G LTE și 16 GB spațiu intern de stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×