Iată câteva dintre funcțiile lui Windows Phone 7.5 Mango

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.414 ori
<b>Iată câteva dintre funcțiile lui Windows Phone 7.5 Mango</b>Suntem cu ochii pe data de 24 mai, atunci când Microsoft are programat un eveniment special dedicat actualizării lui Windows Phone 7. Cunoscut drept Windows Phone 7.5 sau Mango, software-ul va avea parte de un preview peste 2 săptămâni, iar câteva...

Suntem cu ochii pe data de 24 mai, atunci când Microsoft are programat un eveniment special dedicat actualizării lui Windows Phone 7. Cunoscut drept Windows Phone 7.5 sau Mango, software-ul va avea parte de un preview peste 2 săptămâni, iar câteva dintre funcțiile sale le aflați în următoarele rânduri.

Prima pe listă este Bing Audio, care amintește Shazam prin faptul că permite recunoașterea melodiilor. Serviciul este integrat în fereastra de căutare Bing și tot ce trebuie să faceți este să înregistrați o porțiune dintr-o melodie pe care o ascultați apăsând butonul Bing Audio, pentru ca apoi să vă fie afișate pe ecran rezultatele care se potrivesc căutării.

Windows Phone 7.5

Bing Vision este de asemenea o funcție nouă, care permite căutarea folosind camera, cu ajutorul căreia veți scana coduri de bare, Microsoft Tags, coduri QR și text folosind sistemul OCR. Tehnologia din spatele lui Bing Vision va aduce și servicii augmented reality pe telefoanele Windows Phone 7.

Mango OS va beneficia și de o nouă funcție Podcast, care va permite utilizatorilor WP7 să se aboneze la podcasturi, să le descărce și chiar să facă streaming de pe telefon. Zvonurile mai afirmă că Windows Phone 7.5 va integra navigare nativă turn by turn și recunosterea vocală în meniul SMS, care vă va permite să scrieți mesajele pur și simplu rostindu-le.

Mai multe detalii vom afla pe 24 mai, dar până atunci Windows Phone 7.5 sună foarte bine!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×