Essential Phone este casat, iar producătorul său ar lucra la "un alt terminal mobil"

2.350 ori
<b>Essential Phone este casat, iar producătorul său ar lucra la "un alt terminal mobil"</b>Essential Phone se apropie de finalul vieții, se pare, dar nu totul e pierdut, pentru că producătorul sau ar lucra deja la un alt proiect. Telefonul care a avut "breton" înainte de vreme a trecut printr-o serie de reduceri și deja nu se mai găsește la..

Essential Phone se apropie de finalul vieții, se pare, dar nu totul e pierdut, pentru că producătorul său ar lucra deja la un alt proiect. Telefonul care a avut "breton" înainte de vreme a trecut printr-o serie de reduceri și deja nu se mai găsește la majoritatea retailerilor.

Essential a promis totuși că va oferi în continuare actualizări software pentru posesorii actuali de Essential Phone. Terminalul se lansă în august 2017 la prețul de 699 dolari și ajungea apoi la sumă de doar 300 de dolari în urmă unor reduceri. A avut și momente de glorie, precum faptul că a primit actualizarea la Android Pie în aceeași zi că telefoanele Google Pixel.

Handsetul are un corp din titaniu și ceramică, un ecran edge to edge și a fost primul smartphone cu decupajul acela mic pentru cameră selfie, înainte ca industria să navigheze spre această direcție. Compania din spatele telefonului a trecut prin vânzări slabe, probleme cu camera, concedieri, hacking și acuzații de hartuire sexuală pentru fondatorul Andy Rubin.

Acum se pare că e gata de revenire cu un produs axat pe AI, care ar fi capabil să răspundă singur la mesaje și mailuri, dar și să facă rezervări prin propria inteligență artificială. Un prototip ar urmă să fie gata de prezentat partenerilor la CES 2019 în ianuarie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×