Essential Phone primeşte testul de rezistenţă JerryRig: nu se clinteşte la îndoire, e dur şi la zgâriere (Video)

1.135 ori
<b>Essential Phone primeşte testul de rezistenţă JerryRig: nu se clinteşte la îndoire, e dur şi la zgâriere (Video)</b>E păcat să vezi un smartphone atât de frumos ca Essential Phone pus pe masa de teste a lui JerryRigEverything. Știm cu toții ocupația sa, aceea de a pune terminalele prin adevărate teste de tortură, de la teste de zgâriere, la cele de îndoire sau

Ultimele săptămâni nu ne-au adus veşti prea bune despre Essential Phone, telefonul startup-ului lui Andy Rubin, creatorul Android. Întâi Marques Brownlee a realizat o recenzie critică la adresa terminalului, iar apoi iFixit s-a chinuit să desfacă flagshipul, dându-i nota 1 pentru uşurinţă de reparare. Acum a venit şi momentul clasicului test de rezistenţă marca JerryRigEverything.

Test rezistenta Essential Phone

După cum ştiţi deja, Jerry testează cele mai noi flagship-uri îndoindu-le, zgâriindu-le şi arzându-le cu bricheta. Flagship-ul de 700 de dolari care se remarcă prin camera ciclop, modularitate prin pinii din spate şi ecranul edge to edge are parte şi de un scurt unboxing la începutul clipului. Avem la pachet şi un adaptor USB Type-C to 3.5 mm, indicator clar că nu avem jack audio pe handset.

Test rezistenta Essential Phone

Testul de zgârietură a ecranului e trecut cu brio, panoul începând să se zgârie la nivelul 6, clasic pentru toate flagship-urile acestui an. Exact ca Galaxy S8 şi iPhone 7 spre exemplu. Şi camera frontală e protejată de acelaşi panou din sticlă. Nici spatele nu e uşor de zgâriat, fiind acoperit cu un strat dur din sticlă. De abia marginile telefonului se zgârie, când Jerry insistă cu cutter-ul.

La testul cu bricheta ecranul IPS rezistă 9 secunde la flamă, rezonabil aş spune. Pixelii se dezactivează, dar îşi revin apoi. În ce priveste testul de îndoire, Essential Phone nici măcar nu se clinteşte, impresionându-l chiar şi pe Jerry, care le-a văzut pe toate. Ceramica, sticla şi rama metalică solidă primesc note de trecere şi chiar mai mult de atât, o mare bilă albă de la Jerry.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×