Google Pixel 2 se îndoaie la testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything; Vedem cum stă şi la ardere şi zgâriere (Video)

1.286 ori
<b>Google Pixel 2 se îndoaie la testele de rezistenţă ale lui JerryRigEverything; Vedem cum stă şi la ardere şi zgâriere (Video)</b>Un nou device ce a poposit de curând pe masa de teste a lui JerryRigEverything este și Google Pixel 2, terminal produs de către HTC și vândut la un preț foarte piperat. Din câte putem vedea smartphone-ul nu este unul complet metalic precum

A venit şi rândul lui Google Pixel 2 să treacă prin testele clasice JerryRigEverything, care au lăsat cicatrici adânci pe cele mai populare telefoane ale anului.  Vedem cum se descurcă handset-ul cu ecran de 5 inch produs de HTC la tortura realizată de simpaticul american.

Google Pixel 2

Jerry a ajuns la peste 70 de telefoane testate şi aniversează momentul cu un amplu test. Aflăm că Google Pixel 2 are un ecran care se zgârie la nivelul 6 din 9, clasic pentru un telefon cu protecţie Gorilla Glass 5. Pixel 2, iPhone 8 şi Galaxy S8 sunt deci egale la rezistenţă la zgârieturi a ecranului. Difuzoarele de sus şi jos în zona frontală sunt foarte rezistente, pentru ca avem o grilă metalică peste ele, care descurcă bine sub lama cutter-ului.

Google Pixel 2

Totuşi spatele telefonului e ceva mai uşor de zgâriat, cel puţin cu un obiect foarte ascuţit. Aflăm că telefonul Google Pixel 2 nu are chiar un corp clasic unibody metalic, ci metalul este acoperit cu un strat hibrid de vopsea şi material plastic.  Vine şi rândul testului cu bricheta, iar panoul OLED rezistă 15 secunde la flamă, până devine alb şi nu îşi revine cum fac cele IPS LCD.

Google Pixel 2

Cât despre testul de îndoire, observăm că Google Pixel 2 repetă greşeala lui iPhone 6, îndoindu-se undeva în treimea superioară, aproape de slotul SIM. Dacă îl îndoim din spate în faţă se se va curba rapid, dar îndoit cu presiune din faţă se descurcă ceva mai bine. Cert e că nu rezistă chiar cu brio la îndoire, are un punct slab in zona antenei şi cine îl va ţine în blugi skinny are şanse mari să îl crape şi îndoaie. Telefoanele  HTC se descurcau mai bine la rezistenţă, deci avem aici o oaie neagră.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×