Estimare de preț pentru tableta ASUS Vivotab, Vivotab RT și Taichi

Autor:  | Publicat în:  Asus 983 ori
<b>Estimare de preț pentru tableta ASUS Vivotab, Vivotab RT și Taichi</b>Au început a fi vehiculate prețurile pentru tabletele cu Windows RT. Mai zilele trecute se spunea că un astfel de device ar costa sub 300 de dolari. ASUS nu dorește să ajungă la un asemenea cost pentru Vivotab RT și există informații în piață...

Au început a fi vehiculate prețurile pentru tabletele cu Windows RT. Mai zilele trecute se spunea că un astfel de device ar costa sub 300 de dolari. ASUS nu dorește să ajungă la un asemenea cost pentru Vivotab RT și există informații în piață că va fi poziționată la 599 dolari și dock-ul auxiliar cu tastatură ar costa 199 dolari.

Varianta de tabletă ASUS cu Intel Atom s-ar ridica la 799 dolari. ASUS Taicki cu două ecrane de 11.6 inch, un fel de hibrid între tabletă și ultrabook ar ajunge la 1.299 dolari. Ca să vă faceți o opinie cât vor fi și în țara noastră vă recomand să transformați sumele de mai sus în euro și astfel am avea:

1. ASUS Vivotab RT - 599 euro, 199 euro pe dock;
2. ASUS Vivotab - 799 euro;
3. ASUS Taichi - 1299 euro.

S-ar putea să fi exagerat și să le vedem ceva mai jos, dar diferențele nu vor fi majore. Vă pregătiți să achiziționați o tabletă cu Windows RT / Windows 8 în perioada următoare?

Apropo, sunt aproape sigur că ASUS va aduce tabletele cu Windows 8 în țara noastră din primul val dacă nu direct în premieră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×