Geekbench și rezultatele comparate ale iPhone 5, iPhone 4S, Samsung Galaxy S III, HTC One X

2.018 ori
<b>Geekbench și rezultatele comparate ale iPhone 5, iPhone 4S, Samsung Galaxy S III, HTC One X</b>Este o oarecare curiozitate pe blogurile / site-urile de tehnologie vis-a-vis de procesorul de pe iPhone 5. Nici măcar nu se știe sigur dacă este dual-core sau quad-core, frecvența. Mai apare câte un test de benchmark și astfel se formează o...

Este o oarecare curiozitate pe blogurile / site-urile de tehnologie vis-a-vis de procesorul de pe iPhone 5. Nici măcar nu se știe sigur dacă este dual-core sau quad-core, frecvența. Mai apare câte un test de benchmark și astfel se formează o oarecare opinie față de performanțele din noul smartphone Apple.

Atuul Apple este că aplicațiile / software-ul sunt optimizate la maxim pentru configurația pe care vor rula față de Android unde aplicațiile sunt făcute să funcționeze atât pe single core de 600 sau 1 GHz până la Tegra 3 quad-core, Exynos, etc.

Ultimele informații vin dintr-un test de benchmark numit Geekbench. Avem și o listă de rezultate:

  • iPhone 5 - 1601 puncte;
  • iPhone 4S - maxim 800 de puncte în Geekbench;
  • Samsung Galaxy S III - 1560 puncte, cu Android 4.1 Jelly Bean va scoate mai mult;
  • Google Nexus 7 - 1591 puncte;
  • HTC One X (varianta internațională cu Tegra 3) - 1447 puncte. 

Geekbench confirmă că iPhone 5 va avea 1 GB memorie RAM + procesor Apple A6 dual-core la 1.02 GHz. Vorbim de un procesor realizat in-house de către compania cu sediul în Cupertino.

Cum vi se pare secretul pe care Apple îl menține în jurul specificațiilor tehnice?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×