Geekbench și rezultatele comparate ale iPhone 5, iPhone 4S, Samsung Galaxy S III, HTC One X

1.993 ori
<b>Geekbench și rezultatele comparate ale iPhone 5, iPhone 4S, Samsung Galaxy S III, HTC One X</b>Este o oarecare curiozitate pe blogurile / site-urile de tehnologie vis-a-vis de procesorul de pe iPhone 5. Nici măcar nu se știe sigur dacă este dual-core sau quad-core, frecvența. Mai apare câte un test de benchmark și astfel se formează o...

Este o oarecare curiozitate pe blogurile / site-urile de tehnologie vis-a-vis de procesorul de pe iPhone 5. Nici măcar nu se știe sigur dacă este dual-core sau quad-core, frecvența. Mai apare câte un test de benchmark și astfel se formează o oarecare opinie față de performanțele din noul smartphone Apple.

Atuul Apple este că aplicațiile / software-ul sunt optimizate la maxim pentru configurația pe care vor rula față de Android unde aplicațiile sunt făcute să funcționeze atât pe single core de 600 sau 1 GHz până la Tegra 3 quad-core, Exynos, etc.

Ultimele informații vin dintr-un test de benchmark numit Geekbench. Avem și o listă de rezultate:

  • iPhone 5 - 1601 puncte;
  • iPhone 4S - maxim 800 de puncte în Geekbench;
  • Samsung Galaxy S III - 1560 puncte, cu Android 4.1 Jelly Bean va scoate mai mult;
  • Google Nexus 7 - 1591 puncte;
  • HTC One X (varianta internațională cu Tegra 3) - 1447 puncte. 

Geekbench confirmă că iPhone 5 va avea 1 GB memorie RAM + procesor Apple A6 dual-core la 1.02 GHz. Vorbim de un procesor realizat in-house de către compania cu sediul în Cupertino.

Cum vi se pare secretul pe care Apple îl menține în jurul specificațiilor tehnice?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×