Motorola RAZR HD - prețul din Germania și o lansare În Europa pentru septembrie

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.954 ori
<b>Motorola RAZR HD - prețul din Germania și o lansare În Europa pentru septembrie</b>Pe 5 septembrie pe lângă Nokia Lumia 820 și 920 au fost lansate și telefoanele Motorola din seria Droid pentru SUA plus variantele dedicate pentru Europa: RAZR HD și RAZR M. Se spune că primul dintre ele ce va sosi în Europa ar fi RAZR HD. Primele...

Pe 5 septembrie pe lângă Nokia Lumia 820 și 920 au fost lansate și telefoanele Motorola din seria Droid pentru SUA plus variantele dedicate pentru Europa: RAZR HD și RAZR M. Se spune că primul dintre ele ce va sosi în Europa ar fi RAZR HD. Primele informații au ajuns din Franța și Germania.

Se vehiculează și un preț fără semnarea unui contract de 549 euro. Mi se pare a fi destul de mult și poate că în combinația cu abonament să iasă un cost mai bun de achiziție. Motorola a intrat sub conducerea Google și planurile lor de relansare se leagă de aceste două telefoane Android. Nu s-a specificat dacă în Europa va sosi și Motorola Droid RAZR HD Maxx cu faimoasa baterie de 3300 mAh. Precedenta serie RAZR a intrat pe piața locală la un preț situat în jurul a 2200 de lei, dar acum se cantonează la un prag mai jos de 1600 - 1700 lei.

RAZR HD aduce un display AMOLED HD de 4.7 inch cu rezoluție 720p, procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare din care 12 GB în mod real, microSD slot. A primit Android 4.0.4, dar va sosi și 4.1 Jelly Bean sub formă de update în viitorul apropiat.

Am sesizat numeroase reacții pozitive pe rețelele sociale legate de aceste telefoane: RAZR M uimește cu designul său ce aduce un display situat aproape de edge-to-edge - muchie foarte subțire pe lateral, RAZR HD cu specificații de top, iar azi s-a lansat RAZR i cu procesor Intel Atom.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×