Estimare privind vânzările Samsung În 2013: 350 de milioane smartphone-uri, 500 milioane În total pe telefoane mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.068 ori
<b>Estimare privind vânzările Samsung În 2013: 350 de milioane smartphone-uri, 500 milioane În total pe telefoane mobile</b>Samsung a avut doi ani de excepție - 2011, 2012. Au crescut enorm și au reușit să depășească Nokia și Apple pe domeniul telefoanelor mobile și segmentul smartphone-urilor. Vârfurile de lance s-au numit Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Note,...

Samsung a avut doi ani de excepție - 2011, 2012. Au crescut enorm și au reușit să depășească Nokia și Apple pe domeniul telefoanelor mobile și segmentul smartphone-urilor. Vârfurile de lance s-au numit Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy S III și Samsung Galaxy Note II. Toate cele patru telefoane cu Android s-au comercializat în milioane unități, aș fi putut spune zeci de milioane cu excepția lui Galaxy Note II care s-ar putea ca la început de 2013 să treacă de pragul psihologic a 10 milioane unități, dacă nu a făcut asta între timp.

Nici nu a început 2013 că deja se fac estimări pentru anul următor. Se vorbește de 350 milioane smartphone-uri și 500 milioane telefoane mobile vândute de Samsung pe anul viitor. Valorile sunt impresionante, respectabile, arată forța companiei sud-coreene ce acum 4 - 5 ani de zile era luată în râs de HTC, Nokia, RIM cu ale sale telefoane BlackBerry.

Piața globală de telefoane inteligente s-ar ridica la 800 - 900 milioane unități, iar Samsung și-ar aconta aproximativ 40%. Sper să aibă o concurență solidă în 2013, să văd o revenire a telefoanelor cu Windows Phone, RIM să aibă un BlackBerry OS de top, Nokia sau HTC să renască. Avem nevoie de o concurență puternică.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×