Topul telefoanelor anului 2012: media preferințelor redactorilor Mobilissimo.ro

5.794 ori
<b>Topul telefoanelor anului 2012: media preferințelor redactorilor Mobilissimo.ro</b>Sunt sigur că ați citit deja top 10 telefoane ale anului 2012 în viziunea fiecărui redactor Mobilissimo.ro și acum ne apropiem și de momentul în care se va decide la vot și preferința cititorilor pentru Telefonul Anului. între timp tragem linie...

Sunt sigur că ați citit deja top 10 telefoane ale anului 2012 în viziunea fiecărui redactor Mobilissimo.ro și acum ne apropiem și de momentul în care se va decide la vot și preferința cititorilor pentru Telefonul Anului. între timp tragem linie la toate articolele de până acum și rezumăm preferințele redactorilor cu o medie.

Astfel Samsung Galaxy S III este plasat pe locul întâi, urmat la foarte mică distanță de Samsung Galaxy Note II, iar pe 3 se afla iPhone 5. Samsung Galaxy S III este după părerea multora telefonul anului 2012, fapt denotat și de zecile de milioane de unități vândute, plus comentariile de pe canalul nostru de pe YouTube, plus comentariile la diferite articole. Impresia generală este una pozitivă față de acest telefon quad core cu CPU Exynos și ecran de 4.8 inch. Terminalul a primit nu cu mult timp în urmă și actualizarea la Jelly Bean și are o durată de viață a bateriei bună, plus acea varietate de gesturi de control, care a cucerit multă lume. Am realizat un review detaliat aici iar acest smartphone costă 2.299 lei la evoMAG.

și Galaxy Note II ar fi putut fi telefonul anului, dar dimensiunea este cea care l-a făcut să piardă puncte, după părerea mea. Avem de-a face aici cu un phablet de 5.5 inch totuși, ceea ce face prezența sa pe podium cu atât mai impresionantă, deoarece acest device nu este chiar 100% un telefon, ci un phablet cu funcție de telefon. Ecranul luminos HD, camera excelentă, bateria fantastică și un design plăcut sunt aspecte apreciate la acest model, care a primit review de la noi aici și care costă 2.549 lei la eMAG. iPhone 5 este reprezentantul Apple în media topurilor redactorilor, ocupând locul 3.

iPhone 5 are o cameră de 8 megapixeli, o cameră foarte bună de altfel, vine cu un design ultraslim, greutate foarte scăzută, dar nu inovează destul încât să rupă gura târgului. E drept că s-au mărit ecranul și rezoluția, dar asta nu e de ajuns... Am realizat un review detaliat acestui terminal de 4 inch aici și prețul sau este acum de 3.360 lei pe Marketonline.ro.  Observați și că locul 4, LG Nexus 4 nu e nici el departe de podium.

Iată cum arată și restul listei de terminale care au intrat în top:

4. LG Nexus 4
5. HTC One X
6-7. Nokia Lumia 920
6-7. Nokia 808 PureView
8. HTC One S
9. ASUS PadFone 2
10. HTC 8X

11. LG Optimus 4X HD
12. Motorola Droid RAZR MAXX HD
13. Sony Xperia T
14-15. Motorola Droid RAZR i
14-15. Huawei Ascend P1
16. Sony Xperia S

în final, și tu poți decide care e telefonul anului, prin votul cititorilor Mobilissimo.ro, pe care îl realizați aici:

Au mai rămas doar 3 zile până aflăm marele câștigător al deciziei publicului în acest an! Tu ce ai votat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×