“Batman” a revenit În proiectul noului film Steve Jobs; Christian Bale cooptat În producție

Autor:  | Publicat în:  Apple 568 ori
<b>&ldquo;Batman” a revenit În proiectul noului film Steve Jobs; Christian Bale cooptat În producție</b>După ce proiectul noului film Steve Jobs i-a pierdut pe Leonardo DiCaprio și David Fincher, părea că nu mai e speranță pentru pelicula. Ei bine, se pare că acum Christian Bale cochetează din nou cu acest film, ceea ce ar fi o alegere reușită....

După ce proiectul noului film Steve Jobsi-a pierdut pe Leonardo DiCaprio și David Fincher, părea că nu mai e speranță pentru pelicula. Ei bine, se pare că acum Christian Bale cochetează din nou cu acest film, ceea ce ar fi o alegere reușită.

Vă reamintesc că am avut deja un film despre Steve Jobs anul trecut, cel în care a jucat Ashton Kutcher și care a fost doar mediocru. Hollywood Reporter afirmă că Bale trebuia să joace într-un film numit Deep Blue Goodbye, dar cum acel proiect a fost blocat, el a revenit la Jobs. Danny Boyle, regizorul lui Trainspotting, Slumdog Millionaire și Sunshine va fi regizorul acestei producții, iar Aaron Sorkin va scrie scenariul.

Aaron e celebru pentru scenarii scrise pentru Rețeaua de Socializare sau serialul HBO Redacția. Fiind cunoscut temperamentul lui Bale și posibilitatea de a trece de la zâmbet la amenințări rapid, el este o alegere bună pentru a-l juca pe gurul tech. în plus, dacă slăbește din nou 30 de kilograme și interpretează emoționant finalul vieții lui Jobs, Bale ar putea chiar primi un Oscar. El a facut un rol excelent si in seria The Dark Knight, interpretandu-l pe Batman.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×