Materiale promoționale cu iPhone 6 apar În China, includ data de lansare și prețul noului device

Autor:  | Publicat în:  Apple 751 ori
<b>Materiale promoționale cu iPhone 6 apar În China, includ data de lansare și prețul noului device</b>Deși mă așteptam să vedem mai degrabă pliante cu iPhone 6 scăpate în SUA, iată că din China ne vine imaginea de mai jos, cu un material promoțional destinat noului iPhone. El include și prețul și data sa de lansare și vedem ambele versiuni...

Deși mă așteptam să vedem mai degrabă pliante cu iPhone 6 scăpate în SUA, iată că din China ne vine imaginea de mai jos, cu un material promoțional destinat noului iPhone. El include și prețul și data sa de lansare și vedem ambele versiuni ale terminalului menționate.

Un utilizator Weibo din China a postat imaginea cu acest flyer promoțional pe web, dar nu o considerăm autentică, mai ales că astfel de leakuri sunt ușor de falsificat. Primul model menționat e iPhone 6 de 4.7 inch, iar al doilea e modelul de 5.5 inch, care e mai lung decât handsetul de bază. Ambele aduc cu handseturile Apple care au ajuns pe web în ultima vreme. Se pare că iPhone 6 de 4.7 inch va costa 851 de dolari, iar phabletul va ajunge chiar la 1012 dolari.

Același flyer menționează și data de 19 septembrie pentru lansarea în China. Există zvonuri care afirmă că iPhone 6 a fost deja trimis către operatorii locali chinezi și distribuitori pentru testarea compatibilității 4G LTE în rețelele naționale. Pe de altă parte surse din Taiwan afirma că producția lui iPhone 6 de 4.7 inch va începe în a treia săptămână a lunii iulie, iar varianta de 5.5 inch va intra în producție în a doua săptămână a lui august.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×