Iată cum va arăta noua aplicație Samsung S Voice de pe Galaxy S5

1.482 ori
<b>Iată cum va arăta noua aplicație Samsung S Voice de pe Galaxy S5</b>Dacă ne luăm după invitația Samsung la evenimentul de pe 24 februarie, atunci vom vedea ceva sub semnul lui 5 în Barcelona. E posibil că Galaxy S5 să debuteze atunci, iar între timp asistăm la o scăpare importantă, cea a aplicației S Voice,...

Dacă ne luăm după invitația Samsung la evenimentul de pe 24 februarie, atunci vom vedea ceva sub semnul lui 5 în Barcelona. E posibil că Galaxy S5 să debuteze atunci, iar între timp asistăm la o scăpare importantă, cea a aplicației S Voice, în noua sa versiune pentru S5.

Iată cum va arăta nouă aplicație Samsung S Voice de pe Galaxy S5

Mulțumită celor de la Sammobile aruncăm o privire extinsă asupra noii aplicații, un asistent personal care în ultimile sale versiuni era departe de performanțele lui Siri sau Google Now. Ca și în cazul lui S Health și WatchOn, Samsung a adus câteva modificări interfatei aplicației. Sincer să fiu nu mă declar prea impresionat de noua interfață, mai ales că această nuanță de albastru nu e chiar cea mai prietenoasă ochiului.

Aparent noul S Voice este cu mult mai rapid, atât la interpretarea comenzilor, cât și la feedback-ul oferit utilizatorului. Să vedem și în ce măsură vom putea dicta mesaje text, să deschidem aplicații, să dezactivăm funcții pe device și eventual să interacționăm cu conținuturi media sau cu Galaxy Gear.

Iată cum va arăta nouă aplicație Samsung S Voice de pe Galaxy S5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×