USB 3.1 va sosi În 2015, cu viteză dublă de transfer și conectivitate reversibilă

907 ori
<b>USB 3.1 va sosi În 2015, cu viteză dublă de transfer și conectivitate reversibilă</b>Primele produse cu conectivitate USB 3.1 vor începe să fie livrate în prima jumătate a lui 2015, ajutându-ne să intrăm într-o nouă eră a conectivității. Având suportul unor companii ca Intel, Microsoft și Apple nouă tehnologie a primit și...

Primele produse cu conectivitate USB 3.1 vor începe să fie livrate în prima jumătate a lui 2015, ajutându-ne să intrăm într-o nouă eră a conectivității. Având suportul unor companii ca Intel, Microsoft și Apple nouă tehnologie a primit și toate aprobările necesare în China și UE.

Apple va fi printre primele companii care vor adopta acest standard USB, firma din Cupertino fiind gata să livreze modele MacBook cu acest tip de conectivitate în 2015. Noul standard aduce viteze duble de transfer față de USB 3.0 și porturi reversibile. Se va atinge o viteză de 10 Gbps, fiind echivalata performanta Thunderbolt, iar porturile USB 3.1 vor avea și avantajul livrării mai ridicate de energie, ajungând la un maxim de 100 W.

USB 3.1 va sosi În 2015, cu viteză dublă de transfer și conectivitate reversibilă

Tehnologia USB Type C va intra în mainstream odată cu USB 3.1, aducând acele porturi reversibile deja promise pe terminale că tableta Nokia N1. Se pare că chipseturile Skylake-S nu vor include suport nativ pentru noul standard, dar producătorii de plăci de bază vor putea adăuga compatibilitate prin controllere speciale third party.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×