Facebook angajează foști ingineri Apple, pregătește propriul smartphone

1.272 ori
<b>Facebook angajează foști ingineri Apple, pregătește propriul smartphone</b>Facebook are planuri mari de achiziții, după cum vă informam într-un articol anterior, dar compania fondată de Mark Zuckerberg intenționează și să își lase amprenta pe piața smartphone și asta printr-un terminal dezvoltat in house. Pentru...

Facebook are planuri mari de achiziții, după cum vă informam într-un articol anterior, dar compania fondată de Mark Zuckerberg intenționează și să își lase amprenta pe piața smartphone și asta printr-un terminal dezvoltat in house. Pentru asta FB a cooptat foști angajați Apple și anume ingineri, care să îi ajute să creeze un terminal ideal.

Conform New York Times angajații Facebook afirma că în acest moment există în lucru proiectul cu numele de cod "Buffy", care implică printre altele și peste jumătate de duzină de foști angajați Apple și ingineri hardware care au lucrat la iPhone. Există și un angajat care a contribuit la crearea lui iPad, deci Facebook Phone e pe mâini bune. Se pare că Mark Zuckerberg ar fi îngrijorat de faptul că dacă nu creează un telefon mobil mai rapid, Facebook va deveni pur și simplu o aplicație banală pe platforme mobile.

Luna trecută Digitimes avea informații că Facebook și HTC s-ar fi aliat pentru a dezvolta un nou smartphone Android, cu o platformă în exclusivitate creată pentru Facebook. Se pare că acest proiect ar fi în continuare în dezvoltare și dacă nu mă înșel este a treia oară când Facebook încearcă să producă un smartphone, după ce a realizat că nu poate găsi combinația hardware ideală fără un partener de încredere. Ei bine, dacă Amazon a reușit să construiască propriul terminal, de ce nu ar face-o și Facebook? Resursele nu îi lipsesc, asta e sigur!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×