HTC pregătește un super telefon Facebook, spun surse interne

1.500 ori
<b>HTC pregătește un super telefon Facebook, spun surse interne</b>E drept că HTC are nu unul, ci două telefoane cu buton Facebook, ChaCha și Salsa, dar imaginați-vă acum un telefon care să graviteze cu adevărat în jurul serviciului de socializare și nu doar să îl aibă ca o funcție. Surse apropiate de HTC...

E drept că HTC are nu unul, ci două telefoane cu buton Facebook, ChaCha și Salsa, dar imaginați-vă acum un telefon care să graviteze cu adevărat în jurul serviciului de socializare și nu doar să îl aibă ca o funcție. Surse apropiate de HTC afirma că producătorul taiwanez a lucrat în parteneriat cu Facebook pentru a crea un FB Phone.

Decizia ar fi fost luată ca urmare a faptului că următorul Google Phone va fi produs de Samsung, nu de HTC, așa cum ar fi dorit taiwanezii. Aceștia cauta să iasă în evidență cu un terminal special și un Facebook Phone sună a idee bună. HTC colaborase cu Google în trecut pentru primul telefon Android, Nexus One, apoi gigantul motoarelor de căutare a preferat să lucreze cu Samsung pentru următoarele două modele Nexus. în ce privește noul Facebook Phone, el va fi un smartphone Android creat de HTC și va avea o variantă exclusivă a platformei, bazată pe socializare.

Sunt curios dacă vom vedea un terminal full touch sau dacă își vor găsi loc și butoanele fizice. șansele sunt de 99% să fie un telefon full touch, respectând trendul actual de design și sper ca de această dată HTC să aibă mai mult succes decât cu ChaCha sau Salsa care nu au avut parte de vânzări prea mari.

Preț HTC ChaCha în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×