Amendă uriașă pentru un dezvoltator fals al Angry Birds și Cut the Rope

1.098 ori
<b>Amendă uriașă pentru un dezvoltator fals al Angry Birds și Cut the Rope</b>Google Play nu este tocmai un loc prietenos și în unele cazuri s-ar putea să ajungi a instala jocuri care de fapt sunt un malware ce-ți fură datele de identificare sau chiar și mai rău de atât. Google trage tare ca să demonstreze că magazinul...

Google Play nu este tocmai un loc prietenos și în unele cazuri s-ar putea să ajungi a instala jocuri care de fapt sunt un malware ce-ți fură datele de identificare sau chiar și mai rău de atât. Google trage tare ca să demonstreze că magazinul său de aplicații este curat și dorește să-i sperie pe cei dispuși să beneficieze de serviciile sale.

Un developer din Lituania care a postat aplicații false sub numele unora foarte cunoscute a fost amendat cu 50.000 de lire sterline și trebuie să plătească despăgubiri de 28.000 de lire sterline către victimele sale. Este pentru prima dată când se dă o astfel de pedeapsă în industria aplicațiilor pentru telefoane mobile și ar trebui să constituie un avertisment la nivel global.

Dezvoltatorul modificase aplicațiile. Acestea semănau cu Angry Birds, Assassin's Creed și Cut the Rope, dar cereau un SMS de 5 liresterline spre a permite intrarea în joc. Aplicațiile respective au fost îndepărtate din Google Play.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×