Facebook organizeaza un eveniment misterios pe 3 noiembrie; debutul lui Facebook Phone?

Autor:  | Publicat în:  Evenimente 1.202 ori
<b>Facebook organizeaza un eveniment misterios pe 3 noiembrie; debutul lui Facebook Phone?</b>Facebook are planuri mari in segmentul mobil, dupa cum o dovedeste evenimentul anuntat de gigantul retelor de socializare pentru data de 3 noiembrie. Compania a inceput deja sa trimita invitatii jurnalistilor si bloggerilor si suntem foarte curiosi ce va...

Facebook are planuri mari in segmentul mobil, dupa cum o dovedeste evenimentul anuntat de gigantul retelor de socializare pentru data de 3 noiembrie. Compania a inceput deja sa trimita invitatii jurnalistilor si bloggerilor si suntem foarte curiosi ce va lansa faimoasa firma fondata de Mark Zuckerberg.

Va reamintim ca in luna septembrie site-urile Business Insider si TechCrunch au descoperit ca Facebook ar putea lucra la un telefon mobil cu branding propriu. Acesta va integra serviciile de socializare deja cunoscute si restul functiilor sale vor "gravita" in jurul aspectului de social networking. Ramas la nivel de speculatie pana acum, Facebook Phone ar putea debuta miercurea viitoare, cu surle si trambite.

In cel mai rau caz vom asista la lansarea unei noi aplicatii mobile Facebook, cu functii si design upgradate. In cel mai bun caz, va incepe o noua era pentru Facebook, odata cu debutul propriului telefon.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×