Apple iPhone, inca o data instrument muzical, de aceasta data si cu o doza de comedie (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.176 ori
<b>Apple iPhone, inca o data instrument muzical, de aceasta data si cu o doza de comedie (Video)</b>Dupa ce am vazut o formatie din New York interpretand o melodie cu ajutorul a 4 iPhone-uri (ce tineau loc de instrumente), iata ca terminalul Apple capata din nou utilizari muzicale. Muzicianul si comediantul Reggie Watts, pe care il puteti vedea...

Dupa ce am vazut o formatie din New York interpretand o melodie cu ajutorul a 4 iPhone-uri (ce tineau loc de instrumente), iata ca terminalul Apple capata din nou utilizari muzicale. Muzicianul si comediantul Reggie Watts, pe care il puteti vedea facandu-si numarul in clipul urmator, se foloseste de iPhone pentru a realiza o improvizatie - o melodie amuzanta despre clatite.

Aceasta mostra de beatbox si cantecul amuzant au fost improvizate in cadrul unui interviu cu Reggie Watts, din emisiunea Unmasked a postului Sirius XM. Reggie a recunoscut ca a uitat sa isi aduca instrumentele, astfel ca iPhone-ul s-a dovedit un inlocuitor excelent. Avem oare de-a face cu un nou viral? Nu ne-ar mira ca pana maine "Pancakes" (melodia improvizata) sa atinga zeci de mii de downloaduri via iTunes.

Abilitatea lui Apple iPhone de a produce muzica a fost recunoscuta inca de la inceputurile handsetului, dar meritul revine in special aplicatiilor originale si numeroase. Fie ca sunteti in cautarea unui pian virtual, a unei aplicatii de mixat, sau a unei metode de a va "autotuna" vocea, iPhone le are pe toate!

[P] eMAG a dat start campaniei "Summer Sales 2017". Promite reduceri de până la 40%!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×