FCC listeaza licitantii pentru spectrul de 700 MHz

1.055 ori
<b>FCC listeaza licitantii pentru spectrul de 700 MHz</b>FCC a lansat lista oficiala cu participantii la licitatia din 2008, pentru dreptul de a folosi spectrul wireless de 700 de MHz. Lista incude 266 de companii, dar doar 96 dintre acestea au fost acceptate de catre FCC. Restul de 170 de companii trebuie sa...

FCC a lansat lista oficiala cu participantii la licitatia din 2008, pentru dreptul de a folosi spectrul wireless de 700 de MHz. Lista incude 266 de companii, dar doar 96 dintre acestea au fost acceptate de catre FCC.

Restul de 170 de companii trebuie sa finalizeze actele necesare pentru a participa la licitatie. Printre licitanti sunt candidati previzibili ca AT&T, Google, Verizon Wireless, Alltel, Cox sau Frontier Wireless. Exista si cativa concurenti neasteptati, cum ar fi Chevron, Navajo Nation Department of Information Technology si Part-15.org. Printre marii absenti ai licitatiei se numara operatorii T-Mobile (care inca incearca sa implementeze spectrul cumparat la ultima licitatie FCC) si Sprint, care declara ca dispune de "tot spectrul de care are nevoie".

Marile companii sunt doar o mica parte din licitanti, avand in vedere faptul ca s-au implicat in aceasta licitatie numeroase companii de telefonie (fixa sau mobila) sub forma de parteneriate sau firme de sine statatoare. Licitatia pentru spectrul de 700 MHz incepe pe 24 ianuarie si va elibera destul spectru wireless pentru a construi 10 retele naionale, sau 4 retele nationale mari si zeci de mici retele regionale. Candidatii vor pune la bataie pana la 20 de miliarde de dolari, inclusiv un minimum de 4.6 miliarde de dolari pentru blocul C al spectrului.

Fiecare zona din SUA este acoperita de 4 dintre blocurile de spectru nationale si 6 regionale, oferind destul loc de desfasurare pentru providerii locali.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×