Gartner clarifica zvonurile despre iPhone 3G

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.127 ori
<b>Gartner clarifica zvonurile despre iPhone 3G</b>Analistii de la Gartner au afirmat ca de fapt nu stiu daca Apple chiar a comandat 10 milioane de iPhone-uri 3G, dupa ce ieri aflam ca firma banuieste ca o astfel de comanda a fost efectuata recent. Zvonurile vin pe filiera asiatica si fac referire la o...

Analistii de la Gartner au afirmat ca de fapt nu stiu daca Apple chiar a comandat 10 milioane de iPhone-uri 3G, dupa ce ieri aflam ca firma banuieste ca o astfel de comanda a fost efectuata recent.

Zvonurile vin pe filiera asiatica si fac referire la o comanda uriasa a companiei lui Steve Jobs, de nu mai putin de 10 milioane de telefoane mobile iPhone. Informatia a fost rapid raspandita pe Internet, uitandu-se faptul ca avem de-a face cu un zvon, astfel ca Gartner simte nevoie sa o dezminta. Analistii nu stiu cu siguranta ca Apple a facut o comanda pentru iPhone-uri 3G, dar cercetatorii considera ca urmatoarea versiune a handsetului va suporta conectivitate 3G.

De mentionat este faptul ca acest numar de unitati si chiar comanda in sine nu au fost confirmate oficial. Revenind la iPhone, acesta foloseste la ora actuala o conexiune EDGE, bazata pe tehnologia de generatie 2.75, inferioara celei 3G. Conexiunile 3G sunt extrem de populare in Europa, iar speculatiile afirma ca lipsa unui model cu un astfel de suport ar dauna popularitatii Apple pe "Batranul Continent". Un alt upgrade al lui iPhone este reprezentat de display-ul OLED, de asemenea o predictie a celor de la Gartner pentru noua versiune a handsetului produs de Apple.

Ce inseamna un astfel de feature? O rezolutie mai buna si un consum redus al bateriei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×