FIFA 08 si Worms prin Nokia N-Gage, acum prezentate si pe YouTube

2.058 ori
<b>FIFA 08 si Worms prin Nokia N-Gage, acum prezentate si pe YouTube</b>Fanii platformei N-Gage vor putea arunca o privire pe canalul YouTube NeXtVideo pentru a putea viziona trailerele tuturor jocurilor care vor poposi pe terminalele lor Nokia. Printre aceste jocuri se numara titluri celebre ca Brothers in Arms, Dogz,...

Fanii platformei N-Gage vor putea arunca o privire pe canalul YouTube NeXtVideo pentru a putea viziona trailerele tuturor jocurilor care vor poposi pe terminalele lor Nokia.

Printre aceste jocuri se numara titluri celebre ca Brothers in Arms, Dogz, Midnight Pinball, Worms World Party, FIFA 08 si multe multe altele. Majoritatea trailerelor au un minut sau sub un minut ca durata, astfel ca va fi usor sa aruncati o privire peste toate, pentru a va face o idee despre potentialul platformei N-Gage. Dupa cum probabil stiti, N-Gage-ul original, "consola" celor de la Nokia a fost un esec, iar compania finlandeza va aborda renasterea brandului sub forma software cu precautie.

Asta in conditiile in care PSP/PSP Slim e la putere, cu zvonuri persistente despre PSP Phone si PSP 2, iar iPhone se pregateste sa concureze si el prin intermediul jocurilor dezvoltate cu ajutorul SDK-ului. Fie care preferati cursele de motociclete, un shooter care se petrece in al doilea razboi mondial sau clasicul TBS Worms, tehnologia N-Gage vi le pune la dispozitie, fie ca sunteti posesorul unui Nokia N81 sau Nokia N95, sau al unuia dintre multele terminale compatibile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×