iPhone 3G se lanseaza peste 2 luni afirma "vocea" lui Wall Street Journal

Autor:  | Publicat în:  Apple 803 ori
<b>iPhone 3G se lanseaza peste 2 luni afirma "vocea" lui Wall Street Journal</b>Celebrul reviewer de gadgeturi de la Wall Street Journal, Walt Mossberg afirma in urma cu o saptamana la intrunirea Bleep.TV din Washington ca Apple va lansa varianta 3G a telefonului sau in 60 de zile. O astfel de personalitate a presei de specialitate...

Celebrul reviewer de gadgeturi de la Wall Street Journal, Walt Mossberg afirma in urma cu o saptamana la intrunirea Bleep.TV din Washington ca Apple va lansa varianta 3G a telefonului sau in 60 de zile.

O astfel de personalitate a presei de specialitate ar putea chiar sa aiba deja un model in testare, fara ca noi sa stim. Pe de alta parte, 60 de zile inseamna ca iPhone 3G va vedea lumina zilei in iunie, data prezisa de majoritatea specialistilor si confirmata si de surse din interiorul Apple, chiar daca doar neoficial. Un motiv solid sa-l credem pe Mossberg ar fi debutul lui WWDC 08 (World Wide Developers Conference) in data de 9 iunie, eveniment la care Apple va face lansari de marca.

Din cate stim pana acum, compania lui Steve Jobs va lansa upgrade-ul de firmware 2.0 pentru iPhone si va pune in functiune SDK-ul deja lansat. Tot ce lipseste de la un astfel de eveniment este si o lansare "hardware", adica un iPhone 3G. Discutiile de la Bleep.TV s-au axat mai mult pe broadband si pe motivele pentru care SUA este in urma la acest capitol, fata de Europa.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×